de Kolk Westergouwe fase 2 succesvol in verkoop!

En het vervolg fase 3 komt eraan...

Na de verkoop van de Kolk Westergouwe fase 1 is de start verkoop van de 46 woningen van fase 2 eveneens succesvol verlopen. Ook hier is de VOF Westergouwe weer positief verrast door de enorme belangstelling en het aantal inschrijvingen. Inmiddels zijn bijna alle woningen in fase 1 verkocht en staan alle woningen in fase 2 onder optie. Een groot deel hiervan heeft reeds aangegeven te willen kopen. Vanwege de vele inschrijvingen is er een grote reservelijst. Deze wordt benaderd indien er opties afvallen. Inschrijven voor de reservelijst kan nog altijd via de website van de Kolk.

 

Het vervolgĀ fase 3
Heb je je kans op een woning van fase 1 en/of 2 gemist, maar wil je graag wonen in deze bruisende buurt? Fase 3 van de Kolk Westergouwe is in ontwikkeling! Hier komt weer een mix van verschillende rijwoningen, dit keer ook aangevuld met tweekappers. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2022.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Kolk Westergouwe via de website van de Kolk. Dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer de verkoop van fase 3 start. Goed om te weten: voor de Kolk fase 3 dien je je opnieuw in te schrijven zodra de verkoop start.